S Katkou Rálkovou, šéfkuchařkou restaurace
Co Vás čeká :
- Setkání zahájíme indickým chai latté, mléčnou kořeněnou rýží (khír) a povídáním o koření v ajurvédské (indické) kuchyni.
- Budeme vařit: indickou cizrnovou polévku, 3 jídla (dál mahhani, indické kokosové kari a sabji s indickou rýží s kešu ořechy :)a vyrobíme si domácí sýr paneer.
Recepty i další doporučení a inspirace si odnesete v minikuchařce .
- Naučíte se používat různé druhy indického koření a zdravá dochucovadla.
- Dozvíte se různé variace receptů a alternativy pro výživová omezení (intolerance na lepek a mléko).
- Doporučení pro plánování a sestavení jídelníčku na celý den.
- OBSAZENO
CENA: 1800,- Kč
Přihlášky ve Vegeethousu, nebo na info@vegeethouse.cz
Max. počet účastníků je 9 osob. Přihláška je potvrzena splacením zálohy ve výši 500,- Kč ve Vegeethousu.
S sebou: Něco na psaní, krabičky na jídlo s sebou, zástěrku (chcete-li) a prázdné bříško
Více informací na 725 817 871.