ZIMNÍ KURZ VEGETARIÁNSKÉHO VAŘENÍ:
„Česká kuchyně a recepty pro chladné dny“
S Katkou Rálkovou
Co Vás čeká
- Pojmeme českou kuchyni lehčím netradičním způsobem.
- Na začátek si dáme dezert pro chladné dny a povíme si něco o stravováni v chladných dnech.
- Uvaříme si zimní polévku s 2 druhy celeru a tymiánem, dýňovou svíčkovou s kokosovým mlékem, zeleninu s tempehem po Burgundsku, houbovo-kapustové karbanátky a karbanátky z červené řepy, variaci na vepřo-knedlo-zelo s uzeným tempehem a tofu a jáhlovo-špaldovým knedlíkem a kvašenou zeleninu.
- Recepty i další doporučení a inspirace si odnesete v praktické minikuchařce .
- Naučíte se vařit tradiční jídla netradičně (a zdravěji bez mléka a lepku), používat zdravá dochucovadla a koření.
- Dozvíte se různé variace receptů a alternativy pro výživová omezení (intolerance na lepek a mléko).
- Doporučení pro plánování a sestavení jídelníčku na celý den.
KDE A KDY:
- restaurace Vegeethouse, Huslova 110, Jičín
- sobota 18.1. a 1.2. 2025 od 10 do 14 hodin
CENA: 1800,- Kč
Přihlášky ve Vegeethousu, nebo na info@vegeethouse.cz
Max. počet účastníků je 9 osob.
Přihláška je potvrzena splacením zálohy ve výši 500,- Kč ve Vegeethousu.
Více informací na 725 817 871.
S sebou prázdné bříško, něco na psaní, krabičky na jídlo a zástěru (chcete-li ).
DÁRKOVÉ POUKAZY NA KURZY VAŘENÍ JSOU K DISPOZICI VE VEGEETHOUSU.