Zimní kurz zdravého vaření - sobota 18.1. a 1.2. 2025

 ZIMNÍ KURZ VEGETARIÁNSKÉHO VAŘENÍ:        

     „Česká kuchyně a recepty pro chladné dny“

S Katkou Rálkovou

Co Vás čeká wink

 

-          Pojmeme českou kuchyni lehčím netradičním způsobem.

 -          Na začátek si dáme dezert pro chladné dny a povíme si něco o stravováni v chladných dnech.

 -          Uvaříme si zimní polévku s 2 druhy celeru a tymiánem, dýňovou svíčkovou s kokosovým mlékem, zeleninu s tempehem po Burgundsku, houbovo-kapustové karbanátky a karbanátky z červené řepy, variaci na vepřo-knedlo-zelo s uzeným tempehem a tofu a jáhlovo-špaldovým knedlíkem a kvašenou zeleninu.

 -          Recepty i další doporučení a inspirace si odnesete v praktické minikuchařce wink.

 -          Naučíte se vařit tradiční jídla netradičně (a zdravěji bez mléka a lepku), používat zdravá dochucovadla a koření.

 -          Dozvíte se různé variace receptů a alternativy pro výživová omezení (intolerance na lepek a mléko).

 -          Doporučení pro plánování a sestavení jídelníčku na celý den.

 

KDE A KDY: 

- restaurace Vegeethouse, Huslova 110, Jičín

- sobota 18.1. a 1.2. 2025 od 10 do 14 hodin

CENA: 1800,- Kč

Přihlášky ve Vegeethousu, nebo na info@vegeethouse.cz

Max. počet účastníků je 9 osob.

Přihláška je potvrzena splacením zálohy ve výši 500,- Kč ve Vegeethousu.

Více informací na 725 817 871.

S sebou prázdné bříško, něco na psaní, krabičky na jídlo a zástěru (chcete-li smile).

DÁRKOVÉ POUKAZY NA KURZY VAŘENÍ JSOU K DISPOZICI VE VEGEETHOUSU.

6. October 2024 | 23:03
Zpět